Home

Verhuur tafels en stoelenKlapstoelen, bistro- of kuipstoelen, tafels, statafels en barkrukkenMeer informatieVerhuur feestbenodigdhedenBain-maries, bakplaten, BBQ, terrasverwarmers, friteuses, bestekkoffers, glaswerk, divers horecamateriaal, koeling, tentenMeer informatieVerhuur springkastelen en spelkussensSpringkastelen, hindernissenbanen, bungee fun run, human kickerMeer informatieBallonnentorensBallonnentorens voor het opvrolijken van uw zaakMeer informatiePubliekstrekkersSkydancers, zwaaiende baby, Sarah, Abraham, voordeuren voor verjaardagenMeer informatie
Previous
Next

I&P Fun Limburg

Uw partner voor de verhuur van alle feestmaterialen!

I&P Fun Limburg is gespecialiseerd in de verhuur van al uw feestbenodigheden. Organiseert u een klein of groot feest ? Dan bent u bij I&P Fun Limburg aan het juiste adres.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. Van glaswerk, bestek tot frigo’s, bbq’s, terrasverwarmers, tafels en stoelen…

Tevens verhuren wij ook opblaasbare publiekstrekkers (baby, Abraham, Sarah, nieuwe voordeuren,…), ballonnen voor verschillende gelegenheden, springkastelen, trampolines en spelkussens. Dus ook gegarandeerd plezier voor uw kinderen!

I&P Fun Limburg maakt van uw feest, gegarandeerd een succes !


Prijslijst


Algemene Voorwaarden


Tafels en Stoelen


Feestbenodigdheden


Springkastelen & spelkussens


Tafels en Stoelen


Feestbenodigdheden


Springkastelen & spelkussens


Specials


Publiekstrekkers


Ballonnentorens


Specials


Publiekstrekkers

Wij verhuren bijna alles!

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. Alle materialen om het perfecte feestje te organiseren: stoelen, tafels, barkrukken, terrasverwarmers, barbecues, bakplaten, koffieapparaten, …. en nog veel meer.  Ook voor animatie voor jong en oud bent u bij IP Fun te Oudsbergen aan het juiste adres: springkastelen, spelkussens, sumo-worstelen, bierfietsen,…. Vindt u iets niet terug op de website? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Contacteer ons